Menugang: | hoofdgerecht |
Bereidings tijd: | 20 min |
Aantal personen: | 4 |
Ingrediënten
– 3 eetlepels boter
– 1 zak aardappels (panklaar, 800 g)
– 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
– 1 bakje gesneden champignons (125 g)
– 1/2 duobakje gerookte spekblokjes (a 250 g)
– 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt
– 2 schaaltjes voorgegaarde kip cordon bleu (a 2 stuks)
Bereidingswijze:
Bereiden
De aardappels volgens gebruiksaanwijzing in 18 min. gaar koken. Vervolgens dien je de sperziebonen in 10 minuten gaar te koken, afspoelen met koud water en in een vergiet laten uitlekken totdat al het vocht weg is. Ondertussen in ruime koekenpan 2 el boter verwarmen en kip cordon bleu in 5 min. bruinbakken, halverwege omdraaien. In braadpan spekblokjes in rest van boter 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Sperziebonen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Breng het gerecht vervolgens op smaak met zout en peper en bestrooi het geheel met peterselie. De kip cordon bleu dien je over vier borden te verdelen en het aardappel en sperziebonen mengsel ernaast scheppen. Eet smakelijk!
Bron: AH Recepten