Menugang: | hoofdgerecht |
Bereidings tijd: | 20 minuten |
Aantal personen: | 4 |
Ingrediënten
– 4 kipfilets
– 2 tenen knoflook
– 3 eetlepels Bertolli Pesto Rosso
– 20 g gedroogde paddestoelen (porcini)
– 10 plakjes panchetta (of ontbijtspek)
– 2 eetlepels Bertolli Originale Extra Vergine olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en hak de knoflook fijn. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokendheet water. Laat ze in een zeef uitlekken en hak ze in kleine stukjes. Meng de paddestoelen met de knoflook en pesto rosso.
Snijd de kipfilets op, zodat een zakje ontstaat en vul ze met het paddenstoelenmengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel de kipfilets stevig in de plakjes panchetta.
Leg de kipfilets in een bakblik of ovenschaal en laat ze in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.
Bron: Bertolli